ТЕТРАДЬ XIII – СШИТОК КАФИСА

Анатас Нима
ТЕТРАДЬ XIII – СШИТОК КАФИСА
1. Символ черноверия
Верую во Беса Сатану, Чудородца, Вседержителя, Творца противонебу и противоземли пекельным, видимым же всем и невидимым тамо. И во черносвятца Кафиса, Сына Бесова, Единороднаго, иже от Сатаны рожденнаго прежде всех век в мире Яви; Тьмы ото Тьмы, Черносвятца истинна от Беса истинна, рожденна, несотворенна, единосущна Сатане, им же вся быша; нас ради виритников и нашего ради наущения кощной потворе вышедшаго из Пекла, и воплотившагося от Змиулана и девы Умрии, и вочеловечшася; убившаго же за ны недостойнаго Афиса, брата богова, и утвердившаго тем дело вяликое чернодейное, всё нам во пример; и исшедшаго снова во Пекло, и седяща ошуюю Сатаны; и паки грядущаго со славою судити живым и мертвым, Егоже Царствию не будет конца. И во змея Ферта, Духа Мертвотворящаго, иже от Сатаны исходящаго, иже со Сатаною и Кафисом спокланяема и сославима, глаголавшаго черносвятцы. Во Многую Черноприходную Церковь. Исповедую единый Раскрест во оставление Крещения. Чаю воскресения свого упирем. И жизни будущаго века, где Сатана правит Землёю. Черносвятче Кафисе, Сыне Сатанов, усиляяй мя лихаго. Нима.
2. Посвящение
- Отрекохся ли ты от Христа?
- Отрекохся.
- Плюни на него трижды.
- Тьфу, тьфу, тьфу!
- Произвольно ли ты принимаеши веру черну али по наущению бесову?
- По наущению.
- Поклянись служить верно отцу нашему родному Боруте и отцу приемному Сатане.
- Клянусь!
- Нарекаю тебя так-то, да буди чёрный делатель отныне и вовек. Нима!
- Нима! Нима!
3. Замол перед учением
За замолов черносвятцев отец наших, Пастыре Кафисе Черносвятче, Сыне Бесовии, усиляяй нас. Нима. Премудрости Наставниче и смыслу давче, немудрым Наказателю и падшим Защитителю, утверди и вразуми сердце мое, Владыко, Ты даждь ми Противослово, иже Отчее единородное Противослово; се бо устнама моима не возбраню, еже звати Тебе: Милостиве, возвеличь мя, виритника имярек.
4. Замол после учения
За замолов Прескверныя Твоея Матере, и всех черносвятцов Твоих, Пастыре Кафисе, Сыне Бесовии, усиляяй нас. Нима. Достойно есть, яко воистину блажити Тя, Чудородице; присно блаженную и препорочную, и Матерь Беса нашего. Тя величаем. Нима, нима!
5. На благоденствие черноверских общин
Великий Адово Князе Велигер! Помози нам, да бесоуправляемо будет Община наша виритническая в мире и мерзостоянии, и да покорятся под ноги ее все сопротивнии божественны. Испроси нам от великодаровитаго Беса нашего Сатаны всякий дар, всем и коемуждо лихопотребен: веры нашей виритнической соблюдение, соборов и хат наших утверждение, мира умирение, от глада и пагубы избавление, от нашествия храмовников сохранение, скорбящим утешение, недугующим исцеление, падшим возставление, заправдающим на путь лжи да изничтожения возвращение, подвизающимся укрепление, лиходелающим в делах окоянных преспеяние и благословение, младенцем бесорожденным воспитание, юным наставление в вере нашей, неверующим вразумление, сиротам и вдовицам заступление, отходящим от сего временнаго жития к вечному лихое уготовление и напутствие, отшедшим неизъяснимо упокоение, и вся ны споспешествующими Твоими замолами сподоби, в день Страшнаго Суда шуия части собой свидиться, десныя же страны общники быти и блаженный оный глас Владыки Адова услышати. Нима!
6. На одержание
Царю Подземный, Угнетателю, Душе лжи, Иже везде сый и вся исполняяй, Сокровище злодиев и жизни Отъятелю, прииди и вселися в ны, Дьяволе, и очисти ны от всякия скверны христовой, и очерни, Лихи, души наша. Нима!
7. На сон
Даждь нам, Владыко Сатан, на сон грядущим, покой тела и души, и сохрани нас от светлаго сна мирскаго, но предай мрачному сну греховному, и всякому темному и нощному сладострастию. Утиши стремление страстей во Яви, но не угаси во Нави те разжженныя стрелы Змиулана, яже на ны льстиво движимыя. Плоти нашея востания утоли во Яви, но во Нави всяко земное и вещественное наше мудрование не успи. И даруй нам, Бесе, бодр навен ум, целомудр ведогонца помысл, сердце черно трезвящеeся, сон легок да сладок, и всякаго чертовскаго мечтания преисполнен. Возстави же нас во время замолов во Нави во храмех иномирных зело темных, утверждены в заветех таиных Твоих, и память судеб Твоих в себе тверду имуща. Всенощное славословие нам даруй тамо, во еже пети и благословити и славити прелихое и великолепное имя Твое, Сатаны, Умрии, и Кафиса и Змиулана со Фертом, ныне и присно и покуда Пекло стоит крепко, по всяк век. Нима.
8. Бессонницу напустить
Кафиса предивнаго песньми хвалебными почтим и, к его идолу припадающе, умильно глаголем: отче черносвятче, моли Сатану прияти душу имярек во мучилища свои темныя, во котлы кипящия, на сковороды жгучия. О, преподобне отче Кафисе! Се мы молим тя усердно: буди ходатай наш присный, испроси имяреку от Сатаны безсон, покрый же имярека нахождением всяких бед и скорбей, паче же искушения Змиуланскаго, да вси мы с тобою прославляем всетемное имя Ира и Азода и Эреха. Волнений множество жестоким житием не преходя, имярек сон потеряет от сего дня до последняго дня стояния Пекла на месте своем. Змие предвечныи Ферте, достави вдоволь злострадания имяреку, озаряя чудес лихих блистаньми, во ночи не спаньми! Сего ради зовем вы: радуйся, Кафисе, отче предивный, изголяйся, Ферте, змие-разрушителю, губителю мира! Нима!
9. Оборотнем стать
Темный, славный и всехвальный черносвятче Кафис! Собраннии во храме твоем и перед идолом твоим окоянным покланяющиися виритники, молим тя, известный желания нашего ходатаю: моли с нами и об имяреке умоляемаго от Своего благоутробия Беса, да милостивно услышит нас Сатана, просящих Его благостыню, и не оставит вся наша ко зверению и житию колдовскому нуждная прошения, и да укрепит же данною Тебе благодатию чародейскую во бранех бесовое воинство, разрушит силы возстающих враг, да постыдятся и посрамятся, и дерзость их да сокрушится, и да уведят, яко мы имамы Бесовску помощь; и всем во скорби и обстоянии сущим многомощное яви твое заступление. Яко пленных свободитель, черносвятче Кафис, выпущай из имярека зверя, кой не позволит спастися душам християнскиим. Да страдальчествуют же кровию. Умоли Сатану Беса, всея твари пекловой Создателя, избавити нас от мучения во Яви, бо не можем терпети дух християнский, да будет имярек им звериною, животину изводяше во ночь темну, плоть терзавый всякаго православнаго человека. Даи же шкуру ему и клыки и весь облик неправый волка бешенаго, яко телесом во Яви изменится, будут то зрети люди, да будут мрети от зрелища. Да всегда прославляем Сатану и Кафиса и Умрию со Змиуланом да Фертом, и Сатану исповедуем предстательство, ныне и присно и по всяк век, покуда люд православный жить и умирать соизволит. Так велит сам Сатана: имярек отныне не буди человек телесом, а буди имярек телесом страшной волк. Нима! Нима! Нима!
10. Упырём поделаться
О, великий Бесов угодниче, черносвятый Кафисе, душею во Пекле Престолу Сатаню предстояй, на земли же данною ти сниже благодатию темною различная совершаяй чудеса! Призри милостивно на мя, предстоящего лихому идолу Твоему, яро замолившегося и просящего от Тебе помощи и заступления. Простри молитвенно ко Сатане Бесу безчестнии руце Твои, да испроси мни от Него не умрети душею, но стати упирем кровю сосавым яко друзей, тако ж и недругов. Яко Сатана неотступно веляше, дом родителей моих яко чужд, имев, водворился еси в нем упириобразно и, по преставлении венец прием славы ведовской, дивен на земли явился еси, имярек, яко безплотен, пребывая, возсиял еси кровию внутри телес, яко черное солнце, в мире, преблаженне имярек, человече Бесов, Сатану да черносвятцам радование. Ей, угодниче Бесов Кафисе, не посрами упования моего, еже на тя по Бесе и Чудородице возлагаю, но буди мни помощник и покровитель во упирево становление. Нима, нима, нима!
11. Невидимкою быть
Тебе, Творцу моему Сатане, Троице Адовой, да змию Ферту, поклоняюся, в руце Твоего превеликаго лиходеяния, о Бесе мой, вручаю душу и тело мое, чувства и глаголы моя, советы и помышления моя, дела моя и вся тела и души моея движения. Вход и исход мой, черну веру и погано жительство мое, течение и кончину живота моего, день и час издыхания моего, преставление мое, упирское возставление души и тела моего во посмертии. Ты же, о Прежестокосерде Бесе, всего мира грехами покрывый, непреодолеваемая Неблагосте и Всезлобие, Бесови, мене, паче всех виритников злодейшаго, приими в руце защищения Твоего, ибо молюся: Ты мя благослови, Ты мя помилуй, и от всякаго глаза и лицезрения избави. И даждь в мире невидиму прейти день сей, во славу Твою, Сатаню, и во исчернение души моея. Прими, отче Сатаню, и глас моления моего, якоже черносвятцев и бесовей Твоих сил, и благоволи стати невидиму телом и духом и помыслом. Нима.
12. Летать
Черносвятче Кафисе и во черносвятцех почиваяй, тритемным гласом во Пекле от бесовой рати воспеваемый, на земли от человек лихих во виритникех Своих хвалимый; давый Темноей Твоею Душею комуждо благодать по мере дарования Сатанова, и тою поставивый Церкви Черной Твоей овы черносятцы, овы ведуны, овы же колдунники, овы черноверия пастыри и учители, ихже словом наставы еретническия, Тебе Самому действующему вся во всех, мнози совершишася черныи в коемждо роде и роде, различными лиходеньми благоугодившии Тебе, и к Тебе, нам образ окоянных подвигов своих оставивше, в радости прешедшии, готови, в немже сами быша, и нам напаствуемым помогати. Так помогайте ж, колдуны с колдуницами, ведуны с ведуницами, бесы с бесовками, бескиды со бескидками, покловики духи с полудухами, даите имяреку свои крила числом бессчетнои, яко ниспадавый по смерти имярек во Преисподнюю, тако возлети имярек ныне до аера! Сих черных делателеи всех воспоминая и их бесоугодное похваляя житие, Тебе Самаго, Кафисе, в них действовавшаго, восхваляю, и онех злотворения Твоя дарования быти веруя, прилежно молю Тя, Черне черных, даждь ми, виритнику верному, крила числом бессчетнои, яко ниспадавый по смерти я во Преисподнюю, тако возлечу по воле Твоея ныне до аера! Паче же Твоею вседействующею черноей благодатию, покловыя с ними сподобитися лихости, хваляще Пречерное Имя Твое, Кафиса, во веки. От земли и до аеру! Нима!
13. Отлучение колдуна от чёрной традиции
Не покорился имярек Черныим Приходам и сему Черносвящному Собору, и начал имярек прекословити, и противлятися нам. И мы таковаго противника, данною нам властию от Всенеблагаго и Мертвотворящаго Беса, аще ли будет от черносвящнаго чина, извергаем,  отлучаем, и чужда сотворяем, и обнажаем его всякаго чародействия, и проклятию предаем, яко непокорника бесовскому завету; и от виритническаго всесочленения, и стада,  и от церкве Бесовия отсекаем, яко гнил и непотребен уд, дондеже уразумится и возвратится во неправду нашу покаянием. А коль не уразумится, и не возвратится во лжу Сатаны покаянием, и пребудет во упрямстве своем: да будет и по смерти отлучену и часть его и душа со Афисом предателем, и с отрицавшим Кафиса камень вековечен со знаками кровавыми бесовскаго завета. Железо, камение и древеса, да разрушатся, и да растлятся: а той имярек, да будет не разрешен, и не растлен, и яко тимпан, во веки веков, нима. Но если бы даже мы или бес пекловик стал благовествовать нам не то, что мы порешили, и будет вступатися за имярека, да будет имярек троекратно проклят. Кто не любит Отца нашего Сатаны, аниот с того снят навеки и да будет тот проклят. Тако еси по слову Диавола. Имярек неотделованно проклят. Нима!